Trouw reportages

All because two people fell in love..

Trouwen hoort waarschijnlijk tot één van de mooiste momenten van je leven. En hoe fijn is het als deze mooie dag met beelden vastgelegd wordt, zodat je extra mooie herinneringen van jullie dag hebben.
Mooie herinneringen om later in alle rust naar te kijken en van te genieten.

Elia Fotografie verzorgt graag de fotografie op jullie trouwdag.

Wat houdt dit in?
- Een trouwreportage op locatie.
- Fotografie van de ceremonie, de locatie en de gasten. En indien gewenst kunnen er vanzelfsprekend foto's gemaakt worden van het bruidspaar tezamen met vrienden en familie.

Ook de momenten vooraf, zoals bijvoorbeeld het opsteken van het haar of het moment dat men elkaar ziet in trouwkleding, kunnen vastgelegd worden.

Wat mag je verwachten?

- een mooie impressie van jullie trouwdag, waarop alle bijzondere momenten zijn vastgelegd.
- zowel kleur als zwart-wit foto's.
- alle door mij geselecteerde foto's zullen netjes bewerkt digitaal verzonden worden.

© Copyright 2019 - Elia Webdesign - All Rights Reserved - Elia Webdesign is een handelsnaam van Elia Fotografie
homeenvelopesmartphone
Elvira

Elvira

Reageert meestal binnen 2 uur

I will be back soon

Elvira

Wat leuk dat je op mijn site bent !
Als je meer wilt weten neem dan contact met mij op.

Groetjes Elvira.

Start een chat via:
chat
michelle arends
michelle arends

Heeft ons met 4 sterren beoordeeld

4.9
Opb basis van 9 reviews
google

Voor moederdag heb ik een fotoshoot cadeau gedaan aan mijn moeder. Elvira heeft weer prachtige foto's gemaakt. Mijn moeder was eerst erg zenuwachtig maar door de rust en tijd wie elvira er voor neemt was het al snel weg. Ik heb nu 2 keer een fotoshoot van haar gehad en beide waren we ook dieren bij. De eerste keer was met mijn paard en de tweede keer met honden. Het geduld wat ze er voor kan opbrengen tot de dieren er ook zin in hebben is erg fijn. Ze neemt de tijd ervoor om jezelf en de dieren op zijn gemak te laten voelen want dan komen de mooiste foto's ! Dus mocht u twijfelen om een fotoshoot tedoen met u huisdier omdat hij/zij wat te enthousiast zou zijn dan hoop ik u twijfel weg te nemen want het maakt niet uit hoe lang het duurt de perfecte foto zou gemaakt worden eerder gaat ze niet weg.

google

Elvira heeft onlangs onze sessie verzorgd. Deze is erg fijn verlopen en heeft mooie foto's geleverd. Elvira heeft meegedacht en geadviseerd over een mooie locatie. Daarnaast heeft Elvira praktische tips vooraf, tijdens en na de shoot gegeven, deze waren zeer welkom. Iedereen voelde zich erg op zijn gemak en ook met de kinderen ging ze erg leuk en spontaan om.

google

We hebben een fotoshoot gehad van onze dochter van 5. Zeer tevreden 👌🏻 Hele mooie foto’s. Van een kleine deugniet 😍